Vrijwilligerswerk

Wil je meehelpen in de tuin? Er zijn veel mogelijkheden, en er is vast werk waar jij blij van wordt.
Op dit moment begin ik net met de tuin, en ik moet zelf nog veel leren. Daarom kan ik geen stage begeleiden.
Vrijwilligerswerk in de Basis is vrijblijvend. Als we een afspraak maken mag je die altijd afzeggen. Het is niet erg als je vaak ziek bent of onverwacht op vakantie wilt. Ook als je niet weet hoe lang je wilt werken, en misschien na een uur weer naar huis gaat ben je welkom.

Op dit moment groeit alles keihard, ook het gras en het onkruid. Daarom is er nu veel te wieden.

Heb je zelf een idee van wat je wilt doen in de tuin, of zie je hieronder iets leuks staan? Mail me! francine@pluktuindebasis.nl 

Vrijwilligers gezocht!

Wil je een van deze taken uitvoeren? Dan ben je zeker welkom! Als je wilt kun je je eigen tijden bepalen en/of ergens helemaal verantwoordelijk voor zijn. Als je dat juist niet wilt is dat ook helemaal goed.

- composthoop omscheppen
- wieden
- fotos maken. De fotos zou ik graag gebruiken voor o.a. deze website.

Ook kun je langskomen voor andere klusjes. In de tuin is altijd wat te doen, maar niet altijd hetzelfde. Denk aan: oppotten of overpotten. Helpen bij de kassa. Wieden. Zaaien, poten, uitplanten. Snoeien. Kuilen opvullen en (mols)hopen gladharken. (Klim)planten opbinden. Nog meer wieden. Mulchen. Enz. 
Het verschilt per dag welke werkzaamheden we kunnen doen. Je kunt je steeds bij mij melden, dan leg ik je het volgende klusje uit.

Cursus geven

Zoek je een ruimte om een cursus te geven? Dan kun je waarschijnlijk het beste contact opnemen met mijn collega Petra, van pluktuin de Bosrand. Zij beheert het terras en de overdekte ruimte, waar je waarschijnlijk gebruik van wilt maken. https://pluktuindebosrand.nl/index.php/nl/contact/contactformulier